Familiestraat 25

2060 Antwerpen

info@yoga-mindinmotion.be

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon

© 2013 by Ine Maes - Blue Cake bvba - Iban nr: BE26 7340 3656 1329     BIC:KREDBEBB

Over ons

Ine Maes

Ine (°1981), de bezielster van Mind in Motion, maakte voor het eerst kennis met Yoga in 1998 aan de dansacademie en sindsdien is yoga een onmisbaar onderdeel van in haar leven. Na het ondervinden van al de voordelen van Yoga en na 13 jaar zelf les te hebben gevolgd, besloot ze om haar eerste certificaat in Ashtanga Vinyasa Yoga te behalen. Dit was de eerste van wat een traject van teacher trainings, workshops en studie zou zijn in zowel de praktijk als filosofie, ondermeer bij gerenommeerde leraars zoals Carlos Pomeda en David Swenson. Dit voor de energie, de inspiratie en omdat ze een yoga student voor het leven is. Ine doet niets liever dan reizen en daarom is les geven op retraites en ze organiseren haar grootste passie. De holistische aanpak op haar retraites geeft haar het meeste voldoening. Ine heeft ook een holistische coaching praktijk waarin ze mensen begeleid van het 'nu' naar hun doel. 

Reeds 22 jaar heeft ze ervaring in het geven van groepslessen en geeft sinds september 2018, een yoga verdiepingscursus met aansluitend een optionele teacher training.

Verder is Ine gek van boeken, schrijven, de natuur en haar kinderen Olivia, Max en Juliette.

"Het is mijn doel om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van al het goede wat yoga en meditatie kan brengen, het maakt de mannen zachter en de vrouwen sterker. Ik geloof dat het belangrijk is om een balans te brengen in onze yoga practijk. Daarom combineer ik mijn dagelijkse Ashtanga Vinyasa Yoga practice met Yin Yoga en meditatie."

David Gorel

David is een toegewijde Ashtanga yogi die sinds 7 jaar een dagelijkse practice heeft. David is een leerling van Matthew Sweeney en werd ondermeer gecertificeerd om Ashtanga yoga en de Vinyasa krama te geven. Zijn lesses worden gegeven met oog op een praktische begeleiding voor het individu en respect voor de traditie van Ashtanga Yoga.

Vanessa Jaich (UK)

Vanessa is onze gast-docent op de Yoga Intensive Retreat in Marokko, 20-27 mei.

Vanessa has been immersed in yoga practices and teaching for many years and feels a deep sense of gratitude for how it can transform people's lives. traveling to India numerous times to deepen her practice in the Ashtanga Yoga Method and then later incorporating gentle Yin styles of yoga to bring balance to the body. 

She also co-founded and ran a yoga centre in Cape Town for a few years. She no works in fusing her experience of yoga, food and nutrition as a Nutritional Chef & Kitchen Coach for various health conditions from gut health, autoimmune to hormone balancing while she continues her studies in herbal medicine. 

Valerie Rousseau

Valerie is één van onze vaste vervangers en startte in 2010 met yoga omdat ze op zoek was naar een sport dat ze leuk zou vinden. Tijdens de eerste vier lessen voelde ze zich wat verloren tussen al die vreemde woorden en bewegingen, maar ze voelde wel onmiddellijk dat dit iets was wat ze verder wilde onderzoeken.
Hoe was het mogelijk om zo elegant op de ademhaling te bewegen? Het zag er zo geweldig uit dat ze hoopte het ooit zelf te mogen ervaren.
In 2014 besloot ze om haar eerste Teacher Training the volgen om zich in de wereld van de yoga te verdiepen. Die opleiding heeft de kiem gelegd van haar verdere yoga practice. Ondertussen volgde ze nog een 4tal TT’s en is ze ervan overtuigd dat ze een leven lang student zal zijn.
Valerie werkt ook als massage therapeut, kan enorm genieten van quality time met vrienden en familie, gaat graag eens chique eten met haar lief en is de mama van Pina.

Mieke Bruynseels

 

Mieke startte met yoga om te leren een stapje terug te zetten. Ze heeft veel passies en haalt energie uit nieuwe avonturen. Yoga is één van haar passies. Ze begon ermee in België en vond verdieping in Indonesië en India. Waar ze rust en focus in haar yoga vond. Vroeger was ze duikinstructrice op een tropisch eiland. Maar vandaag duikt ze graag samen met jou in een wereld die je geest verstilt waardoor je zaken terug helder krijgt. 

Mieke haar enthousiasme werkt aanstekelijk en dat zal je dan ook merken in haar lessen.