Familiestraat 25

2060 Antwerpen

info@yoga-mindinmotion.be

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon

© 2013 by Ine Maes - Blue Cake bvba - Iban nr: BE26 7340 3656 1329     BIC:KREDBEBB

Over ons

Ine Maes

Ine (°1981), de bezielster van Mind in Motion, maakte voor het eerst kennis met Yoga in 1998 aan de dansacademie. Toen ze na haar studie iets zocht ter ondersteuning van haar fysiek zware job als danseres kwam ze vanzelfsprekend terug bij Yoga terecht. Nu is Ashtanga Vinyasa Yoga een onmisbaar onderdeel in haar leven, de innerlijke rust na een sessie is haar de inspanning helemaal waard. Na het ondervinden van al de voordelen van Yoga en na vele jaren zelf les te hebben gevolgd, besloot ze naar Thailand te gaan om haar eerste certificaat in Ashtanga Vinyasa Yoga te behalen. Na een uitnodiging van haar docent ging Ine naar Bali voor een gevorderde training waar ze ook les gaf in de Yoga Shag op Nusa Lembongan. Ine blijft haar eigen beoefening van de traditionele Ashtanga methode combineren met lessen en workshops bij anderen te volgen. Voor de energie, de inspiratie en omdat ze een yoga student voor het leven is. In mei 2012 volgde ze nog een extra opleiding onder leiding van David Swenson (VS), één van de meest gerespecteerde yogi's in de Ashtanga wereld. Verder studeert ze meditatie, yoga filosofie en Sanskrit bij Carlos Pomeda (SP/VS) en volgt ze tal van workshops. Ine doet niets liever dan reizen en daarom is les geven op retraites en ze organizeren haar grootste passie. Het kunnen bijdragen aan iemands welzijn door middel van Yoga, gezond eten, het lichaam zuiveren, etc. geeft haar het meeste voldoening. Ine heeft ook een holistische coaching praktijk waarin ze mensen begeleid van het 'nu' naar hun doel. 

Ine heeft reeds 22 jaar ervaring in het geven van groepslessen en om haar 20ste yogaverjaardag te vieren organiseerde ze, vanaf september 2018, een yoga verdiepingscursus met aansluitend een optionele teacher training.

Verder is Ine gek van reizen, boeken lezen, bloggen, de natuur en haar kinderen Olivia, Max en Juliette.

"Het is mijn doel om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van al het goede wat yoga en meditatie kan brengen, het maakt de mannen zachter en de vrouwen sterker. Ik geloof dat het belangrijk is om een balans te brengen in onze yoga practice. Daarom combineer ik mijn dagelijkse Ashtanga Vinyasa Yoga practice met Yin Yoga en meditatie."

Valerie Rousseau

Valerie startte in 2010 met yoga omdat ze op zoek was naar een sport dat ze leuk zou vinden. Tijdens de eerste vier lessen voelde ze zich wat verloren tussen al die vreemde woorden en bewegingen, maar ze voelde wel onmiddellijk dat dit iets was wat ze verder wilde onderzoeken.
Hoe was het mogelijk om zo elegant op de ademhaling te bewegen? Het zag er zo geweldig uit dat ze hoopte het ooit zelf te mogen ervaren.
In 2014 besloot ze om haar eerste Teacher Training the volgen om zich in de wereld van de yoga te verdiepen. Die opleiding heeft de kiem gelegd van haar verdere yoga practice. Ondertussen volgde ze nog een 4tal TT’s en is ze ervan overtuigd dat ze een leven lang student zal zijn.
Valerie werkt ook als massage therapeut, kan enorm genieten van quality time met vrienden en familie, gaat graag eens chique eten met haar lief en is de mama van Pina.

We zijn ons team opnieuw aan het uitbreiden. Snel meer nieuws!

Mieke Bruynseels

 

Mieke startte met yoga om te leren een stapje terug te zetten. Ze heeft veel passies en haalt energie uit nieuwe avonturen. Yoga is één van haar passies. Ze begon ermee in België en vond verdieping in Indonesië en India. Waar ze rust en focus in haar yoga vond. Vroeger was ze duikinstructrice op een tropisch eiland. Maar vandaag duikt ze graag samen met jou in een wereld die je geest verstilt waardoor je zaken terug helder krijgt. 

Mieke haar enthousiasme werkt aanstekelijk en dat zal je dan ook merken in haar lessen.