Familiestraat 25

2060 Antwerpen

info@yoga-mindinmotion.be

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon

© 2013 by Ine Maes - Blue Cake bvba - Iban nr: BE26 7340 3656 1329     BIC:KREDBEBB

3.

Yoga Retreats

Yoga & meditatie retreat - Marokko 20-27 Mei 2020

Meer info online asap!

Wat fijn dat u interesse toont in onze yoga en meditatie reizen. Naast de lessen staan bij ons ook het gezonde eten en telkens opnieuw een mooie omgeving centraal. Wij nemen je graag mee op reis, met een beperkt aantal mensen, voor een bijzondere ervaring. Je krijgt de kans je yoga-practice te verdiepen en je kennis door ervaring te verrijken. Vanuit haar passie voor Yoga en reizen probeert Ine steeds van de Mind in Motion reizen onvergetelijke momenten te maken. Reeds 15 retraites in zowel het binnen- als buitenland organisserde ze met veel zorg en warmte. Wees welkom!

Slow retreat - Mallorca 8-15 september

Onthaasten op het mooie Mallorca.

 

Voor haar achtste buitenlandse retraite gaat Mind in Motion onthaasten in Mallorca. Tijdens deze retraite ligt de nadruk op het tot rust komen van lichaam en geest. We werken gericht tijdens de yoga- en meditatielessen op het herstellen van het lichaam om zo terug in balans te komen. Ook de keuken doet daaraan mee, de maaltijden worden samengesteld om een optimale gezondheid in de darmen te creëren en je hopelijk te inspireren om het thuis verder te zetten. Een goede gezondheid begint in de buik. Barbara van ‘Alle dagen honger’ is dan onze chef/expert van dienst.

Tijdens al de lessen ligt de focus op herstellen en opnieuw energie vinden. Dit door middel van enkel zachte yoga vormen te beoefenen. Deze retraite biedt de ideale gelegenheid om fysiek en mentaal tot rust te komen, het reikt de juiste tools aan om te leren onthaasten en te herbronnen. 

TEAM

Ine Maes:

Host/Yoga/meditatie

 

Barbara Serulus:

Food

Niet alleen tijdens de lessen zoeken we stilte op, we plannen ook momenten van stilte in. Het is wetenschappelijk bewezen dat stilte helend is voor zowel lichaam als geest, daar zien wij dan ook enkel het belang van in. Tijdens de Yin Yang lessen leggen we de focus op Yin en Restorative Yoga en Hatha Yoga. Voor deze retraite heb je geen ervaring met yoga en meditatie nodig. Het is voor iedereen toegankelijk. Zij die wel reeds veel ervaring hebben zullen toch niet op hun honger blijven zitten, we begeleiden iedereen gedurende de hele week op hun eigen niveau. De lessen zijn met veel zorg ontwikkeld om aan ieder zijn voorkeuren en doelen te voldoen. De Yoga ruimte is buiten de lessen om beschikbaar voor zij die behoefte hebben aan een dynamischere self-practice. 

De retraite is een ‘all inclusive’ formule, in een prachtige Spaanse finca in het oosten van het eiland met zijn mooie stranden en helder water. Mind in Motion staat voor een persoonlijke aanpak, dit jaar zetten we daar een stap verder in en kiezen we om een retraite te organiseren voor een kleine groep, tot maximum 7 personen. Tussen de lessen door kan je ervoor kiezen om een duik te nemen in ons verfrissend zwembad, van de zon te genieten op één van de ligbedden, een boek te lezen onder de amandelbomen, een wandeling of uitstap te maken of gewoon tot rust te komen in de mooie grote tuin. Niets is verplicht en je gaat en staat waar je wil. 

Het huis ligt op een kwartiertje wandelafstand van het strand en het centrum.  

"Ze doen je stilstaan en zetten je in beweging, de reizen van Ine. Niet echt op zoek naar iets, vond ik zoveel tijdens de yogaretraite in Marokko. Pure rust, ongedwongen gezelligheid en, uiteraard, het heerlijk deugddoende effect van zoveel yoga. De reis zinderde nog lang na en vroeg naar meer. Dat ik ondertussen uitkijk naar mijn vijfde reis met Mind in Motion-reis zegt dan ook genoeg."

 

Colette Cornelissens uit Antwerpen

Yoga intensive Marokko 2015

"De Yoga Intensive Retreat naar Marokko was voor mij de eerste maal dat ik niet op reis ging om zoveel mogelijk bezienswaardigheden te bezoeken en dingen te doen. Voor ik vertrok, was ik uitgeblust door het werk, waar ik al te lang niet op mijn plaats zat. De bubbel van rust waar we in Marokko in terecht kwamen, heeft me de ruimte en lucht gegeven de rust en kracht in mezelf weer terug te vinden. De waardevolle combinatie van mooie yogalessen door gepassioneerde yoga teachers, een mooie omgeving, pure en gezonde voeding en momenten van gewoon "zijn", geeft je de kans jezelf beter te leren kennen en in vogelvlucht naar je leven te kijken. Het gezelschap van medeyogi's en yogini's maakt het helemaal af. De reis naar Marokko was voor mij een katalysator om enkele grote veranderingen aan te brengen in mijn leven, en daar ben ik ongelooflijk dankbaar voor. Ik kijk alvast uit naar Portugal 2016!

 

Liefs, Sofie"

Sofie Mostien uit Antwerpen

PROGRAMMA

 

Zondag

15u00: Aankomst (welkom vanaf 15u00)

19u00-20u00: Dinner

 

Maandag & woensdag

08u00-09u00: Yin Yoga

09u00-10u00: Ontbijt

13u00-14u00: Lunch

16u00-17u00: Pranayama basic & Meditatie

17u00-18u30: Stilte

18u30-20u00: Dinner

 

Dinsdag & zaterdag

08u00-09u00: Restorative & Meditatie

09u00-10u00: Ontbijt

11u30-12u30: Yin Yang Yoga

12u30-13u00: Stilte moment

13u00-14u00: Lunch

18u30-20u00: Dinner

Donderdag

08u00-09u00: Yin Yoga

09u00-10u00: Ontbijt

10u00: Vrije dag

 

Vrijdag

08u00-09u00: Yin Yoga & Meditatie

09u00-10u00: Ontbijt

13u00-14u00: Lunch

16u00-17u00: Yoga Nidra

17u00-18u30: Stilte

18u30-20u00: Dinner

 

Zondag

08u00-09u00: Yin Yoga & Meditatie

09u00-10u00: Ontbijt

11u00: uitchecken

PRIJZEN, Incl. btw

 

Kamer 1*: Volzet

Privé kamer: Dubbel bed en gedeelde badkamer op de gang (delen met kamer 2): 1295€

 

Kamer 2: 

2 x eenpersoonsbed en gedeelde badkamer op de gang (delen met kamer 1): 900€ p.p.

 

Kamer 3: 

1 dubbelbed en 1 eenpersoonsbed (max. 2 personen) badkamer op de kamer: 950€ p.p.

 

Kamer 4: 

1 dubbelbed en 1 eenpersoonsbed (max. 2 personen) badkamer op de kamer: 950€ p.p.

INCLUSIEF

Verblijf

Ontbijt, lunch & dinner

Water, koffie & thee

Alle Yoga en Meditatie lessen

Gebruik van bed- en badlinnen 

 

EXCLUSIEF

Vliegtickets en het vervoer van en naar de vlieghaven

Reisverzekering. Wel verplicht.

Strandhanddoek

 

WAT NEEM JE MEE?

Een yogamatje

Drinkbus

Yoga kledij (er is een wasmachine in het huis; product en waszakjes zelf voorzien)

Alles wat u nodig heeft voor een vakantie onder de zon

Yogablokje indien nodig

"Thank you Mind in Motion, Ine and Vanessa for the best yoga retreat ever. I feel strong, relaxed, and filled with inspiration and clarity. My practice is stronger and more dynamic, I will see you soon.

Much Love, Lara "

Lara Kevorkian uit Los Angeles

"Ik was nog nooit op retraite gegaan, laat staan een yogaretraite. Ik had dan eigenlijk ook geen idee wat me te wachten stond. Maar ach, beetje yoga, beetje Marokko, beetje zon, kon niet slecht zijn. Ik vertrok met maar 3 bekende gezichten: Ine, Babs en mijn yogamaatje Kim. De rest had ik nog nooit gezien, maar dat bleek geen probleem. Allemaal flexibele sympathiekerds die goed overeen kwamen. 

In Essaouira logeerden we in een prachtig huis met zwembad. In Marrakech in een droomhotel (Riad) en in Ouzoud in een bedouïn tent vlakbij adembenemende watervallen. De omgeving was erg inspirerend. De temperaturen erg transpirerend… Maar hoewel het erg warm was, bleef je genieten van de yoga. ‘s Ochtends Ashtanga (die ik vaak oversloeg, veel te vroeg voor mij), ‘s middags Vinyasa (mijn favoriet) en ‘s avonds Yin (zalig!). We genoten van heerlijk eten, deden prachtige uitstappen, we praatten over gezond eten, over yoga, onze levensvragen. We zwommen, zonden, sliepen, mediteerden. Hmmm, zalig. Eraan terugdenken alleen al maakt me rustig en happy." 

Liesbeth de Clercq uit Antwerpen

TRANSPORT

Je vliegt op Palma de Mallorca. De vlieghaven is op een uurtje rijden van de yoga retraite.

 

TIPS

- Als je een auto huurt heb je de vrijheid om het mooie eiland te ontdekken.

- Vraag naar de vlieguren van andere deelnemers zodat jullie eventueel samen kunnen vliegen en dus ook een taxi/auto kunnen delen. Als iedereen dezelfde vlieguren heeft kan er ook een mini-busje ingezet worden. 

- Ryanair heeft momenteel nog goedkope tickets op deze datums met goede vlieguren.

INFO & RESERVATIE

Stuur een mail met je gegevens naar 

info@yoga-mindinmotion.be. 

De betaling moet onmiddelijk gebeuren na het ontvangen van het factuur met vermelding van het factuurnummer. Je bent pas zeker van je plaats na je betaling. 

Ik hoop jullie met veel warmte te mogen verwelkomen op een deugddoende reis.

 

Namasté,

Ine

"Yoga intensive Marokko 2015

In 2015 heb ik het privilege gehad kennis te maken met het mind-in-motion yoga team via hun yogareis naar Essaouira. Zelf afkomstig uit Gent, heb ik mij ingeschreven in een voor mij toen nog onbekende groep. Als voornamelijk Vinyasa, Iyengar en Kundalini yogi leek het me interessant om op deze manier ondergedompeld te worden in de wereld van Ashtanga yoga, Vinyasa yoga en Yin yoga. Dit alles gecombineerd met fantastisch lekker eten (vegetarisch, vers en vooral pure kost), een super leuke groep (ongedwongen, open en supersympa), een prachtig landschap en veel zon zorgde voor een onvergetelijke ervaring en een groep nieuwe vrienden voor het leven.

Een yoga retreat met mind-in-motion yoga betekent voor mij; hoogkwalitatieve lessen die voor elk niveau toegankelijk zijn, de mogelijkheid te herbronnen, heel lekker eten, veel zon en kennismaken met mensen van elke leeftijd. Ik kijk uit naar volgend jaar!"

Dieter Defever uit Gent

Het inschrijvingsgeld is niet-restitueer, daarom vragen wij een reisverzekering te nemen.

"Yoga intensive week Mallorca

Wat heb ik genoten van onze yoga retraite in Mallorca! De combinatie van de yogalessen met meditatie en rustmomenten zijn evenwichtig en met zorg op elkaar afgestemd. Ook onze innerlijke reis werd verwend met de meest fijne vegetarische keuken. 

Mooie omgeving, nette kamers en een frisse, plezierige sfeer. Heerlijk om met gepassioneerde mensen samen te zijn.

Het Mind In Motion team ! 

Dank je wel hiervoor !

Liefs,

Vanessa"

Vanessa Van den Bussche uit Westmalle 

"Wat begon met nieuwsgierigheid voor yoga is opgebloeid tot een intense passie. Deze ontdekking heb ik helemaal te danken aan Ine Maes en Babs Boumans, 2 toppertjes die yoga ademen en die dit met volle overtuiging en liefde weten over te brengen.

Ik heb reeds 2 maal een yoga retraite mogen beleven, Mallorca en Marokko. Beiden waren dit unieke ontdekkingen naar mezelf. Ik werd ondergedompeld in een zeer relaxte sfeer, een healthy way of living en pure yoga die me nog dichter bij mezelf bracht. Thanks Ine, de warme gastvrouw waarbij je "thuis" komt en bedankt voor je heerlijke lessen!! En thanks Babs, voor de innerlijke groei die je lessen teweeg brengen!! Een aanrader? Jaaaaaaaaaaa :-)

Dikke knuffel, Katrien"

 

Katrien Van de Wouwer uit Beringen